zaterdag 22 maart 2014

Marjolaine bij inSilk zijde

Marjolaine bij inSilk zijde

Binnenkort verkrijgbaar bij inSilk zijde, de schitterende zijden kledingstukken van het exclusieve Franse merk Marjolaine.

Marjolaine is opgericht in 1965 en combineert traditionele ontwerpen en processen met innovatieve ideeen en werkwijzen.

maandag 10 maart 2014

inSilk en France, biensur! Sinds 14 februari 2014 onze shop ook in Frankrijk aktief. Tezamen met de Engelstalige versie en de Spaanse versie bereiken we u een groot deel van Europa. Zo kunnen we een hoop mensen kennis laten maken met de voordelen van het mooie produkt zijde. De Franstalige shop is te vinden op: www.insilk.eu/fr en... de zijden pyjamas voor onze Franse klanten: pyama en soie

zijden kussensloop bij inSilk

Een zijden kussensloop van inSilk (of zijden kussenhoes) geeft een ultiem gevoel bij het contact met uw huid. De zijden kussenslopen van inSilk zijn gemaakt van 100% zijde (moerbei of ook wel mulberry) in een kwaliteit van 19 momme ("momme" is een standaard aanduiding voor kwaliteit, een waarde van 16-19 betekent een zeer hoge kwaliteit). Door de gladheid van een zijden kussensloop gaat uw haar minder snel uit model. Kappers adviseren zelfs het gebruik van een zijden kussensloop om een bruidskapsel in model te houden.